Mat som afrodisiaka

by:
Tags :
Category :Matlagning

Kan mat verkligen hjälpa dig att prestera bättre i sovrummet, eller att bli mer entusiastisk? Ja, det är faktiskt bevisat! Det är inte så långsökt som det låter och det har att göra med vitaminer, mineraler och till och med om hur man äter eller serverar olika rätter. Den mest klassiska rätten man tänker på när det gäller mat som afrodisiaka är ostron. De innehåller mycket zink, vilket är viktigt för en mans spermaproduktion. Något lite mer otippat är att vattenmelon är bra för sexlivet. Den innehåller aminosyran citrullin som har en liknande effekt på blodet som den Viagra har. Det finns många oväntade ingredienser som ökar sexlusten, så låt oss se hur man kan sätta ihop den bästa måltiden för att uppnå det bästa möjliga resultatet.

Att skapa en sexig middag

Romantiskt par på middag
Hur skapar man en sexig och inspirerande middag? Här har vi ett menyförslag som är perfekt att bjuda din träff från edarling på. Menyn är lätt och fräsch och innehåller bara ingredienser med högsta möjliga upphetsningsgrad. Vi föreslår att du börjar med en förrätt av råa ostron serverade med en klyfta färsk citron. Efter det passar en lätt sallad bestående av ruccola, sparris, avokado, vattenmelon och granatäpple toppad med pumpafrön. Avsluta med en efterrätt gjord på choklad. Kladdkaka med smak av kanel, vanilj och kardemumma är ett alternativ som är bra för ändamålet. Samtliga ingredienser ligger på topp 20 listan över mat som afrodisiaka.

Rätt teknik är grundläggande

Ovanstående meny är rätt enkel att fixa själv. Ostronen kan vara något klurigare och därför ska vi berätta hur du bäst öppnar ett ostron. Det är inte så komplicerat som det ser ut. Du behöver en kniv, en handduk och naturligtvis ostron. Om du inte har en speciell ostronkniv går det bra med en kort och vass kökskniv. Greppa ostronet med en handduk, för in kniven i ostronets springa och vrid skarpt till höger eller vänster. Gör du rätt så öppnar sig ostronet lätt som en plätt.